• Snel afvallen onverstandig

  Waarom té snel afvallen niet verstandig is

  Veel mensen willen maar wat graag snel afvallen, alleen is dit niet altijd een goed idee. Een dieet waarmee je snel afvalt zorgt er namelijk vaak voor je niet voldoende belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt zoals bepaalde vezels, mineralen en calorieën. Zeker als je een dieet combineert met ook meer beweging om zo snel af te vallen. Als je meer beweegt, heb je namelijk ook juist een bepaald aantal calorieën en voedingstoffen nodig omdat je meer verbrandt.

  Afvallen heeft dan vaak ook meer te maken met een juiste mindset, waarbij je niet te snel, maar wel met toewijding toewerkt naar het beoogde streefgewicht. Het kan goed helpen om dit samen met een coach of diëtist te doen zodat zij je niet alleen de beste methoden voor afvallen kunnen aanbieden, maar je ook mentaal kunnen ondersteunen om gedisciplineerd hiermee bezig te zijn. Volgens Meditatie Instituut Nederland kunnen meditatie en mindfulness hier ook goed bij helpen.

  Waarom de naam met ‘snel afvallen’ in de titel? Om zo hoog gevonden te worden in Google en mensen te informeren dat het beter is om onder begeleiding op een gezond tempo af te vallen.

  Op deze website bieden we inspiratie en een overzicht van coaches, diëtisten, hypnotherapeuten, personal trainers en andere bedrijven die je kunnen helpen met afvallen.

  Hulp bij afvallen hoofdsteden Nederland:

  Afvallen Groningen

  Afvallen Haarlem

  Afvallen Leeuwarden

  Afvallen Lelystad

  Afvallen Maastricht

  Afvallen Middelburg

  Afvallen ’s Hertogenbosch

  Afvallen Zwollle

  Bekijk ook deze video van het Voedingscentrum over gezond afvallen: